21.1 C
Bacău
joi, octombrie 6, 2022
AcasăMondenJohnny Depp câștigă procesul de defăimare împotriva fostei sale soții, Amber Heard

Johnny Depp câștigă procesul de defăimare împotriva fostei sale soții, Amber Heard

Actorul Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare pe care l-a intentat împotriva fostei sale soții, actrița Amber Heard, care s-a judecat la instanţa din Fairfaix (Virginia, SUA).

Juriul a decis, miercuri, în favoarea lui Johnny Depp, constatând că Amber Heard l-a defăimat în articolul din Washington Post. Juriul a decis că declarația ei este „falsă, defăimătoare și spusă cu răutate” și a hotărât ca actorul să primească despăgubiri de 15 milioane de dolari.

Amber Heard a câștigat și ea una dintre cele trei cereri reconvenționale împotriva lui Johnny Depp și primește despăgubiri de 2 milioane de dolari.

Amber Heard a fost prezentă în sala de judecată la anunțarea verdictului.

În acest proces, Johnny Depp a acuzat-o pe fosta soţie, Amber Heard, de defăimare pentru un articol pe care aceasta l-a scris pentru ziarul The Washington Post în 2018, după divorţ, şi în care se descrie pe sine drept o persoană cu experienţă în ce priveşte abuzul domestic.

Johnny Depp i-a cerut fostei soţii despăgubiri de 50 de milioane de dolari pentru daune aduse imaginii sale, în timp ce Amber Heard i-a cerut actorului 100 de milioane de dolari pentru aceleaşi prejudicii.

Sursa: g4media.ro

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI CITITE STIRI