10 C
Bacău
vineri, martie 29, 2024
AcasăSocialConsiliul Judetean Bacau gazduieste un eveniment de promovare a culturii concurentei in...

Consiliul Judetean Bacau gazduieste un eveniment de promovare a culturii concurentei in Regiunea Nord-Est

Agenda sesiunilor de informare a fost structurată pe două componente în cadrul cărora s-au abordat subiecte specifice:

Autorități locale și instituții deconcentrate: Protejarea unui mediu concurențial în achizițiile publice & prezentarea limitelor de competență ale Consiliului Concurenței și importanța contribuției ajutorului de stat la dezvoltarea județului.

Mediul de afaceri: Cazuistica recentă a Consiliului Concurenței și prezentarea aspectelor de natură anticoncurențială privind asociațiile de întreprinderi. Este esențială informarea agenților economici pentru a cunoaște modalitățile prin care pot fi protejați de legislație în cazul unor practici anticoncurențiale, dar mai ales riscurile la care se expun prin încălcarea regulilor.

În județul Bacău, atât compania Aerostar- care a găzduit o întâlnire de lucru a delegației- cât și alți antreprenori sunt interesați de reglementarea și funcționarea unui mediu concurențial just.

Ne onorează să fim parteneri și gazde în derularea acestor manifestări care duc la consolidarea cooperării instituționale dintre Consiliul Concurenței, autoritățile locale și mediul de afaceri.

Sursa: Consiliul Județean Bacău.

ARTICOLE ASEMANATOARE

CELE MAI CITITE STIRI