21.1 C
Bacău
joi, octombrie 6, 2022
AcasăAdministratie-PoliticMunicipiul Bacău - primul municipiu reședință de județ care primește finanțare prin...

Municipiul Bacău – primul municipiu reședință de județ care primește finanțare prin PNRR

Suntem singurul municipiu reședință de județ care a semnat astăzi primul contract finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) încheiat între Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și primării.

Proiectul Bacăului care a primit finanțare europeană este ”Renovare integrată a Colegiului Național ”Vasile Alecsandri” – Bacău, în valoare de cca. 6 milioane de euro. Întrucât am fost într-o delegație în Irlanda, pentru semnarea contractului l-am delegat pe Ciprian Piștea, administratorul public al orașului.

Calitatea excelentă a documentației confirmă încă o dată faptul că Primăria municipiului Bacău este una dintre cele mai dinamice, eficiente și transparente din România!

Mai avem depuse încă 3 proiecte care vizează reabilitarea infrastructurii educaționale și pentru care s-a cerut finanțare prin PNRR!

Municipiul Bacău are nevoie de o reformă și un imbold pentru a redeveni unul din municipiile de top ale țării. Iar un bun început înseamnă investiții în educație!

Felicit încă o dată echipa noastră care a demonstrat că suntem printre cei mai buni!

Vă asigur că facem administrație pentru băcăuani și derulăm proiecte pentru dezvoltarea comunității locale!”, a transmis într-o postare,Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI CITITE STIRI