6.1 C
Bacău
sâmbătă, septembrie 24, 2022
AcasăAdministratie-PoliticLucian Daniel Stanciu Viziteu: ,,Adevărul și dreptatea ies întotdeauna la lumină!''

Lucian Daniel Stanciu Viziteu: ,,Adevărul și dreptatea ies întotdeauna la lumină!”

,,Am câștigat definitiv procesul de calomnie contra jurnalistului Sorin Roșca Stănescu.

Accept și îmi asum criticile. Fac totul pentru a atinge nivelul așteptărilor celor care mi-au încredințat votul. Înțeleg ironiile fine sau chiar mai grosiere! Știu că nimeni și nimic nu este perfect! Însă, mi-e dificil să tolerez în numele libertății de exprimare, atacurile infame și minciunile la adresa mea, ca primar, și asupra echipei acestei instituții.

Am inițiat demersuri în justiție pentru a demonstra și remedia atingerile aduse demnității, onoarei și reputației mele, de către o instituției publică și doi jurnaliști locali, care au publicat și continuă să publice on-line materiale defăimătoare la adresa mea și a activității mele, ce au depășit orice limite.

Simplele afirmaţii nedovedite, jignirile nejustificate nu contribuie la formarea unei opinii publice corecte și generează prejudicii morale semnificative, aducându-se evident atingere onoarei şi reputaţiei, fiindu-i afectate implicit și relaţiile sociale ale persoanei, indiferent cine este ținta unor astfel de acțiuni. Nu-i încurajați pe cei care fac astfel de lucruri, dragii mei!

Vă țin la curent și vă voi comunica totul! Răbdarea și bunul simț au limite!”, a transmis într-o postare, Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI CITITE STIRI