8.9 C
Bacău
sâmbătă, septembrie 24, 2022
AcasăAdministratie-PoliticLudovic Orban anunță că va candida la prezidențiale

Ludovic Orban anunță că va candida la prezidențiale

Fostul premier Ludovic Orban a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale și că așteaptă acest moment de 30 de ani. Orban a spus că Iohannis a lăsat țara în mâinile PSD și că este tare dezamăgit.

Ludovic Orban a anunţat, marţi seară, că va candida la alegerile prezidenţiale.

„Sincer, mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva, să mai girez pentru cineva la preşedinţia României şi din cauza asta m-am hotărât să candidez eu.”, a afirmat el.

Orban a precizat, la lansarea filialei judeţene Ilfov a formaţiunii Forţa Dreptei, că el este liberal de dinainte de 1990 și că s-a implicat în lumea politică pentru a schimba în bine România.

„Visez pentru România de 30 de ani şi continuu să visez pentru România. România are o şansă uriaşă, pe care, din păcate, nu şi-a valorificat-o. E suficient să te uiţi la ţara asta ca să-ţi dai seama ce generos a fost Dumnezeu cu noi. (…) România trebuie să devină cel mai puternic stat din Europa Centrală şi de Est. România trebuie să devină o putere regională”, a susţinut el.

El a spus că românii au „o mare problemă: n-am ştiut să ne alegem conducătorii”.

Ludovic Orban: „De 30 de ani mă pregătesc”

„E momentul ca oamenii care au făcut lucruri în viaţă, care ştiu ce înseamnă să reuşeşți, care au avut curajul să se ducă pe cărări nebătute, care au trudit toată viaţa lor, care au reuşit în viaţa lor să facă într-adevăr lucruri temeinice, să aibă o meserie, să-şi întemeieze o familie, să pună pe picioare o afacere, să aibă într-adevăr capacitatea să construiască ceva viabil, să schimbe lucrurile în bine, să ia conducerea în societatea românească. De 30 de ani mă pregătesc şi, credeţi-mă, mă pregătesc ca un student în sesiune. Nu există domeniu de activitate în care eu să nu fi încercat să înţeleg lucrurile, cu mintea mea, logic”, a arătat Ludovic Orban.

Orban a mai subliniat că președintele României, Klaus Iohannis, a lăsat soarta țării pe mâna PSD și că este profund dezamăgit.

„Din păcate, cel care trebuia să sprijine acest proiect a trădat, Iohannis a trădat încă din perioada alegerilor parlamentare şi Iohannis este cel care a dat din nou România pe mâna PSD, ăsta este adevărul.

E adevărat că l-am sprijinit pe Iohannis, dar cine putea să îşi imagineze că omul care nu m-a păcălit numai pe mine, a păcălit şase milioane jumate de români, care toată ziua făcea pulbere PSD-ul, de dimineaţă până seara, care considera PSD-ul răul absolut, care garanta că victoria lui, a PNL, este de fapt victoria împotriva PSD, şansa de dezvoltare a României, el poate să se schimbe într-un asemenea hal, să facă exact opusul a ceea ce a făcut”, a declarat acesta.

Sursa: evz.ro

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI CITITE STIRI