21.1 C
Bacău
joi, octombrie 6, 2022
AcasăAdministratie-PoliticLucian Daniel Stanciu Viziteu: ,,Dreptate pentru proprietarii de bună credință!''

Lucian Daniel Stanciu Viziteu: ,,Dreptate pentru proprietarii de bună credință!”

,,În urma unor eforturi susținute din ultimele 6 luni, am reușit într-un final sa conving consilierii locali de necesitatea vânzării terenurilor de mici dimensiuni către proprietarii de bună credință.

Sunt suprafețe de teren care au fost concesionate și pe care au fost realizate mici construcții pentru afaceri de familie. Primăria nu ar mai putea avea un interes.

Este vorba despre o primă parte a cererilor care au fost onorate in ședința de Consiliu Local, urmează și altele. Sunt sute de astfel de cereri de cumpărare în așteptare de ani de zile!

Pentru fiecare proprietar, cheltuielile de corespondență, munca angajaților primăriei pentru a prelungi contractele de închiriere anual nu se justifică economic și nici nu se compensează cu ce încasam. De aceea am propus sa luăm în premieră această măsură.

Banii rezultați din aceste vânzări vor fi direcționați într-un „Fond pentru reîntregirea/extinderea patrimoniului Municipiului Bacău”.

Cu alte cuvinte, vom folosi sumele exclusiv pentru a spori patrimoniul public, pentru imobile sau terenuri de utilitate publică, pentru toți băcăuanii.

Consider că este încă un pas de normalizare a relației cu cetățenii, dar și cu micii antreprenori.”, a transmis într-o postare, Lucian Daniel Stanciu Viziteu

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI CITITE STIRI