5.5 C
Bacău
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăAdministratie-PoliticLucian Daniel Stanciu Viziteu: ,,Colaborare pentru construcția noului pod peste râul Bistrița''

Lucian Daniel Stanciu Viziteu: ,,Colaborare pentru construcția noului pod peste râul Bistrița”

,,Colaborare pentru construcția noului pod peste râul Bistrița

A avut loc prima întâlnire între reprezentanții Primăriei municipiului Bacău și Consiliului Județean cu instituțiile avizatoare pentru construirea noului pod peste râul Bistrița.

Investiția strategică reprezintă un important obiectiv din punct de vedere al mobilității, asigurând pe de o parte descărcarea traficului din municipiu către autostrada A7, iar pe de altă parte conducând la dezvoltarea economică a municipiului Bacău și a comunei Letea Veche.

După primul pas concret, semnarea serviciilor de proiectare, contractate de Primăria Bacău, despre care v-am informat săptămâna trecută, s-a trecut la stabilirea etapelor principale ce trebuie parcurse, cu scopul de a defini traseul optim și de a obține avizele favorabile.

Am constituit și un grup de lucru pentru a face mai ușor parcursul documentelor.

Astăzi Consiliul Local a aprobat și asocierea cu Comuna Letea Veche. Împreună vom reuși să atragem sumele necesare/fondurile europene pentru acest obiectiv strategic.

Sunt încrezător că toate forțele politice și toate instituțiile înțeleg plus valoarea adusă atât municipiului, cât și județului nostru.”, a transmis într-o postare, Lucian Daniel Stanciu Viziteu

ARTICOLE ASEMANATOARE

CELE MAI CITITE STIRI