21.1 C
Bacău
joi, octombrie 6, 2022
AcasăSocial Lucian Daniel Stanciu Viziteu: ,,A început modernizarea Spitalului TBC!''

 Lucian Daniel Stanciu Viziteu: ,,A început modernizarea Spitalului TBC!”

,,Se lucrează la primul proiect amplu de modernizare a Spitalului de Pneumoftiziologie (TBC) de la înființarea acestuia, respectiv 1958.

Temporar, activitatea se va desfășura în modulele amenajate special în curtea unității și sunt încrezător că toți vor înțelege situația, atât personalul medical, cât și pacienții și aparținătorii.

M-am întâlnit cu echipa de constructori, deoarece vreau ca proiectul, în valoare de 3,5 milioane de euro, să se deruleze fără probleme pe durata celor 18 luni cât este preconizat.

Primul pas este construirea unei clădiri pentru noua centrală termică, obiectiv ce deservește toate pavilioanele spitalului. Vor urma clădirea Ambulatoriului și Centrul Radiologic. Acestea vor fi dotate cu echipamente moderne: computer tomograf, aparat radiologic, aparat de pletismografie și multe altele.

Am suplimentat de la bugetul local finanțarea pentru acest obiectiv atât de necesar pentru comunitatea noastră, deși prețurile au crescut foarte mult în ultima perioadă.

Felicit echipa managerială pentru implementarea acestui proiect necesar pentru băcăuani!

Investiția se realizează cu fonduri europene nerambursabile prin programul operațional regional (POR).”, a transmis într-o postare, Lucian Daniel Stanciu Viziteu

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI CITITE STIRI