8.9 C
Bacău
sâmbătă, septembrie 24, 2022
AcasăSocialAcțiune, în sistem integrat, pe raza municipiului Moinești

Acțiune, în sistem integrat, pe raza municipiului Moinești

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moinești, împreună cu jandarmi, polițiști locali și reprezentanți ai Gărzii Forestiere Suceava au acționat pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional.

În perioada 16-17 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moinești împreună cu jandarmi, polițiști locali și reprezentanți ai Gărzii Forestiere Suceava au acționat în sistem integrat, pentru prevenirea faptelor antisociale, combaterea principalelor cauze generatoare de accidente și verificarea legalităţii deţinerii şi transportului de material lemnos.

Au fost legitimate peste 80 de persoane, au fost verificate în trafic 57 de autovehicule, au fost efectuate 14 testări cu aparatul etilotest.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 30.000 de lei și au fost reținute două permise de conducere pentru încălcarea regimului legal de viteză. Totodată, au fost confiscați aproximativ 45 de m.c. material lemnos, în valoare de 5.700 de lei.

Exemplu: A fost efectuat un control pe linia depozitării şi exploatării materialului lemnos la o societate comercială din Ghimeş – Făget, ocazie cu care s-a constatat că agentul economic deţinea cantitatea de 18 m.c lemn de foc, esenţă răşinoase fără provenienţă legală. A fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos în valoare de 2.200 de lei a fost confiscat şi predat la Ocolului Silvic Ghimeş – Făget.

Sursa: IPJ Bacău

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI CITITE STIRI