8.2 C
Bacău
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăSocialAcțiune pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor în Onești și comunele...

Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor în Onești și comunele limitrofe

„Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Oneşti, Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti şi Secţiei 10 Poliţie Rurală Ştefan cel Mare, criminaliști și luptători pentru acțiuni speciale au organizat şi executat o acţiune pentru identificarea de persoane şi bunuri urmărite în temeiul legii, identificarea şi sancţionarea celor care nu respectă normele legale privind traficul rutier, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi asigurarea climatului de siguranţă civică stradală.

În cadrul acţiunii, polițiștii au constatat 5 infracțiuni și au aplicat 63 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 26.500 de lei. Au fost verificate 117 autovehicule, legitimate 147 de persoane și au fost efectuate 51 de testări cu aparatul etilotest. De asemenea au fost reținute 7 certificate de înmatriculare și 2 permise de conducere. Totodată au fost depistați în flagrant delict 4 autori de infracțiuni.

Exemple: Polițiștii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Oneşti au depistat un tânăr de 29 de ani, din comuna Ștefan cel Mare și un bărbat de 35 de ani, din judeţul Vaslui, în timp ce conduceau autoturisme, fără a deţine permise de conducere. Ambii sunt cercetați penal dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.” a transmis IPJ Bacău.

ARTICOLE ASEMANATOARE

CELE MAI CITITE STIRI