8.9 C
Bacău
sâmbătă, septembrie 24, 2022
AcasăAdministratie-PoliticPMP: În timp ce românii sunt copleșiți de facturi, de creşterea preţurilor...

PMP: În timp ce românii sunt copleșiți de facturi, de creşterea preţurilor la alimentele de bază, la combustibil, dar și de dublarea ratelor la bănci, Guvernul Ciucă are ca obiectiv angajarea unui număr record de bugetari şi majorarea salariilor acestora

În timp ce românii sunt copleșiți de facturi, de creşterea preţurilor la alimentele de bază, la combustibil, dar și de dublarea ratelor la bănci, Guvernul Ciucă are ca obiectiv angajarea unui număr record de bugetari şi majorarea salariilor acestora.

De la preluarea mandatului, Cabinetul Ciucă a depășit toate guvernele din ultimii cinci ani din punctul de vedere al angajărilor la stat. Acestea au continuat chiar și după intrarea în vigoare a unor reglementări care limitau numărul de angajaţi în sistemul de stat. Reglementări impuse de acelaşi Guvern Ciucă.

PMP consideră că remanierea amplă a guvernului este ultima șansă a Premierului Nicolae Ciucă de a îi convinge pe români că are capacitatea și determinarea de a scoate România din criză.

Sursa:facebook.com./PartidulMișcareaPopulară

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI CITITE STIRI