8.9 C
Bacău
sâmbătă, septembrie 24, 2022
AcasăAdministratie-PoliticPrin contractul de asociere cu UAT Onești, Consiliul Județean asigură 95% din...

Prin contractul de asociere cu UAT Onești, Consiliul Județean asigură 95% din valoarea cofinanțării necesare, sumă estimată la 900.000 euro

În urmă cu un an, s-a emis ordinul de începere a lucrărilor la Spitalul din Oneşti, în proiectul pentru reabilitarea şi eficientizarea energetică a acestui obiectiv.

Astăzi, la jumătatea termenului stabilit în calendarul de execuție, împreună cu primarul municipiului Onești- Laurențiu Neghină, europarlamentarul Dragos Benea, prefectul județului Lucian Bogdanel și vicepreședintele CJ Gelu Panfil am verificat stadiul implementării proiectului derulat cu finanțare europeană în valoare de 6 milioane euro.

Prin contractul de asociere cu UAT Onești, Consiliul Județean asigură 95% din valoarea cofinanțării necesare, sumă estimată la 900.000 euro.

Consiliul Județean a dovedit prin parteneriatele încheiate că dezvoltarea infrastructurii de sănătate este și va rămâne un domeniu prioritar, astfel încât cetățenii din toate zonele județului să beneficieze de servicii medicale de calitate.

Demn de relevat este faptul că în unitatea sanitară activitatea medicală se desfășoară în regim normal deși lucrările executate- ajunse la un stadiu de execuție de 45% – sunt complexe: consolidare, demontare și înlocuire tâmplărie, reparații glafuri, ghene, tavane și montare balustrade.

Felicitări edilului Laurențiu Neghină și echipei Spitalului Municipal „Sf. Ierarh Dr. Luca” Onești, condusă de managerul Gelu Titel Nicolcea pentru ambiția de a dezvolta calitatea și eficiența serviciilor medicale oferite cetățenilor de pe Valea Trotușului.

Sursa: Consiliul Județean Bacău

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI CITITE STIRI