17.8 C
Bacău
joi, octombrie 6, 2022
AcasăSocialACTIVITĂȚI ALE POLIȚIȘTILOR RUTIERI ÎN CADRUL PROIECTULUI ROADPOL SAFETY DAYS

ACTIVITĂȚI ALE POLIȚIȘTILOR RUTIERI ÎN CADRUL PROIECTULUI ROADPOL SAFETY DAYS

În aceste zile, polițiștii rutieri au intensificat activitățile pentru reducerea riscului rutier, precum și pentru conștientizarea importanței respectării regulilor de circulație pe drumurile publice.

Activitățile sunt desfășurate în contextul Proiectului ROADPOL Safety Days, destinat conștientizării tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun în situația în care nu respectă normele rutiere, în scopul adoptării de către aceștia a unei conduite responsabile atunci când se deplasează pe drumurile publice.

La nivelul județului Bacău, polițiștii rutieri desfășoară activități informativ – preventive, în vederea conștientizării tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun, în situația în care nu respectă normele rutiere.

Polițiștii rutieri și cei de prevenire au fost prezenți în comunitățile din Buhuși și comunele arondate, unde au montat pe atelajele hipo elemente fluorescent-reflectorizante pentru a fi vizibili în trafic. Totodată, căruțașilor și bicicliștilor le-au fost înmânate veste reflectorizante de către oamenii legii și li s-au explicat obligațiile legale pe care le au când circulă pe drumurile publice.

Polițiștii recomandă căruțașilor și bicicliștilor să poarte îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante, de la lăsarea serii până în zorii zilei sau atunci când vizibilitatea este redusă.

Sursa: IPJ Bacău

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI CITITE STIRI