16.1 C
Bacău
sâmbătă, septembrie 24, 2022
AcasăAdministratie-PoliticNina Chiper demisionează din postul de manager al Companiei Regionale de Apă...

Nina Chiper demisionează din postul de manager al Companiei Regionale de Apă Bacău

Nina Chiper, managerul Companiei Regională de Apă Bacău (CRAB) și-a dat demisia din această funcție. Decizia apare ca urmare a votului de vinerea trecută, din Consiliul Local Bacău, prin care „s-a dat în administrare, forțat, operatorului CRAB, rezerva de apă a municipiului Bacău, fără a ține cont de observațiile pe care acesta le-a făcut, atât pe parcursul implementării acestui  obiectiv de investiții, cât și la data recepției, la terminarea lucrărilor”.

,,Am aflat astăzi din presă despre demisia Ninei Chiper, managerul Companiei Regionale de Apă Bacău (CRAB).

În opinia mea, această demisie este în directă legătură cu ceea ce se anunța a fi un eșec de proporții, gestionarea defectuoasa a contractului de finanțare pentru reabilitarea infrastructurii de apă și canalizare, în valoare de peste o sută de milioane de euro.

Aștept ca membrii Consiliului de Administrație al CRAB, cu maximă celeritate și atenție, să selecteze noul manager pe baze strict profesionale și nu pe considerente de partid.

Sunt convins că vor fi reluate grabnic procedurile pentru demararea proiectelor europene propuse pentru extinderea sistemelor de utilități (apă/canalizare) în municipiul Bacău.

Cred că Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Bacău (ADIB) și CRAB vor avea susținerea constantă a Instituției Prefectului pe subiectul important al absorbției fondurilor prin aplicația Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) care presupune inclusiv ”consolidarea rezilienței CRAB, care trebuie să devină un operator robust, ferit de probleme economice”, așa cum a promis la începutul anului prefectul județului Bacău.”, a transmis într-o postare pe pagina de facebook, Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

Sursa: Facebook Lucian Daniel Stanciu Viziteu

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI CITITE STIRI