1.1 C
Bacău
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăAdministratie-PoliticBacău: Încep noi lucrări la sistemul de iluminat

Bacău: Încep noi lucrări la sistemul de iluminat

Proiectul de modernizare a iluminatului public continuă. Până acum s-a lucrat în paralel în mai multe puncte din zona Parcului „Cancicov” și din zona Nord.

,,Proiectul de modernizare a iluminatului public continuă. Până acum s-a lucrat în paralel în mai multe puncte din zona Parcului „Cancicov” și din zona Nord.

Începând de săptămâna aceasta, vor fi înlocuite corpurile de iluminat și se vor face și alte lucrări în zona Sud.

Vorbim despre Aleea Constructorului, Aleea Electricienilor, Aleea Metalurgiei, Aleea Proiectantului, Aleea Oțelarilor, strada Bicaz, Calea Republicii, strada Narciselor și strada Henri Coandă.

Vor începe lucrări în cadrul aceluiași proiect pe străzile Alecu Russo, Alexei Tolstoi, Carpați, Castanilor, Spiru Haret, Erou Ciprian Pintea, Pieței, Dumbravei, Letea, Nucului și Neagoe Vodă.

Zona prioritară din proiectul de modernizare include 44,5 kilometri de rețea, inclusiv lucrări de subtraversare a căilor de circulație și refacere a carosabilului. Cel mai mare disconfort se creează acolo unde se instalează și stâlpi noi, dar executantul lucrării va readuce la starea inițială zona afectată.

Vă rog să avem răbdare și să tolerăm disconfortul temporar pentru binele comunității noastre!”, a transmis Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

ARTICOLE ASEMANATOARE

CELE MAI CITITE STIRI