1.1 C
Bacău
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăAdministratie-PoliticLucian Daniel Stanciu Viziteu: Investim în bazele sportive ale municipalității

Lucian Daniel Stanciu Viziteu: Investim în bazele sportive ale municipalității

,,Pentru Bacău, sportul este un domeniu prioritar. Investim în bazele sportive ale municipalității și avem o strategie de dezvoltare a sportului de masă și de performanță. Sunt convins că o viață de calitate înseamnă sănătatea fizică, psihică și socială.

I-am explicat dlui Eduard Novak, ministrul Sportului, a cărui vizită am primit-o astăzi, situația sportului de performanță și a sportului de masă în Bacău. I-am prezentat proiectele și programele derulate, precum și planurile de viitor. Între subiectele dialogului s-a aflat și ”Strategia Națională pentru Sport”, respectiv direcțiile strategice de dezvoltare pentru sportul românesc propuse de minister.

M-am bucurat să o cunosc și să o felicit, în cadrul delegației ministeriale, pe Silvia Alexandra Stroescu, fostă gimnastă de talie mondială, pentru întreaga activitate sportivă.

Întâlnirea cu gimnastica a continuat după amiază, la Sala Sporturilor ”Narcisa Lecușanu”, unde am participat la deschiderea Festivalului Național de Gimnastică pentru toți. Evenimentul de astăzi precedă Campionatul Național de Gimnastică Artistică Feminină, care va avea loc sâmbătă și duminică.

Numărul mare de copii prezenți și entuziasmul lor mi-au întărit convingerea că e necesar să investim mai mult, nu doar în sportul de performanță, cât mai ales în sportul de masă.”, a transmis într-o postare primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

ARTICOLE ASEMANATOARE

CELE MAI CITITE STIRI