8.3 C
Bacău
duminică, aprilie 28, 2024
AcasăAdministratie-PoliticCristian Paul Ichim: ,,REPER reușește să facă un pas concret pentru cetățeni,...

Cristian Paul Ichim: ,,REPER reușește să facă un pas concret pentru cetățeni, mai mulți bani pentru elevi și profesori”

,,Coaliția de la guvernare se laudă azi că a trecut de Parlament bugetul de stat, pentru prima dată în istorie, mai repede de jumătatea lunii decembrie. Totuși, coaliția de guvernare uită să menționeze că anul acesta avem cel mai mic buget alocat educației.

Alături de colegii mei din Partidul REPER am reușit să convingem restul parlamentarilor să susțină alocarea de bani suplimentari pentru liceele tehnologice cu profil preponderent agricol, dar și mecanică auto și șoferi. În județul Bacău aceste fonduri se duc către Liceul Tehnologic „Jacques M. Elias” din Sascut.

Este fundamental să investim în educație, în viitorii tineri specialiști, bine pregătiți pentru o piață a muncii foarte dinamică. Totodată, este important să susținem tinerii din medii defavorizate și să nu lăsăm pe nimeni în urmă.

Politica nu este doar despre atacuri publice, ci despre a furniza reușite concrete. REPER reușește să facă un pas concret pentru cetățeni: mai mulți bani pentru elevi și profesori. Vom continua să facem o politică a realizărilor concrete, dincolo de sloganuri, ceartă și scandal public.”, a transmis într-o postare deputatul Cristian Paul Ichim.

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI CITITE STIRI