14.3 C
Bacău
luni, aprilie 29, 2024
AcasăAdministratie-PoliticMircea Fechet: ,,Băcăuanii au dreptul să cunoască dezastrul de la Aeroport!''

Mircea Fechet: ,,Băcăuanii au dreptul să cunoască dezastrul de la Aeroport!”

,,Băcăuanii au dreptul să cunoască dezastrul de la Aeroport!

Consilierii județeni ai PNL au depus, astăzi, o solicitare oficială pentru ca președintele CJ Valentin Ivancea să facă public raportul de audit referitor la Aeroportul Internațional ,,George Enescu” din Bacău.

Băcăuanii au dreptul să cunoască dimensiunile catastrofei manageriale, făcută de Oana Chelaru, cea pusă în funcție de PSD și ținută acolo pe 4000 de euro lunar, în ciuda rezultatelor extrem de slabe.

Am solicitat să vedem inclusiv informații referitoare la entitatea care a efectuat auditul, la contractul de achiziție publică, precum și o informare legată de modul în care va fi asigurat managementul regiei până la desemnarea unei noi conduceri, dar și reorganizarea Aeroportului.

Președintele PSD al Consiliului Județean sfidează băcăuanii pe banii lor și ține ascunse informații de interes public și contracte care s-au încheiat din banii cetățenilor. Ne așteptăm ca domnul Valentin Ivancea să răspundă cu celeritate la această solicitare.

Aeroportul Bacău este un obiectiv de investiții mult prea important pentru a fi tratat de PSD așa cum a fost până acum.

P.S. Pentru cei care se întreabă rău-voitor ce a făcut PNL Bacău pentru Aeroport, le reamintesc că în ultimii 30 de ani Consiliul Județean, în subordinea căruia se află aeroportul, a fost condus de PSD.”, a transmis într-o postare deputatul Mircea Fechet.

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI CITITE STIRI