12.8 C
Bacău
joi, martie 28, 2024
AcasăSocialLucian Daniel Stanciu Viziteu: Start pentru finanțările nerambursabile în domeniile Tineret și...

Lucian Daniel Stanciu Viziteu: Start pentru finanțările nerambursabile în domeniile Tineret și Cultură

Primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu a anunțat că s-a dat startul pentru finanțările nerambursabile în domeniile Tineret și Cultură.

,,Am aprobat în acest an aproape 22.000.000 de lei pentru realizarea de investiții, reparații capitale și consolidări ale unităților școlare din municipiul Bacău. Pentru că e important să investim în educație și în tineri!

Este în curs de finalizare ”Hub pentru tineret – Cinema Orizont” și se lucrează pentru finalizarea pistelor de biciclete din oraș.

Acum vă oferim oportunitatea de a derula propriile proiecte pentru tineret.

Vă așteptăm pe toți cei interesați de activități în domeniul Tineret și Cultură să depuneți proiecte pentru a obține finanțare nerambursabilă, în baza legii 350 din 2005.

Am alocat anul acesta 361.000 de lei din fondurile publice pentru activități nonprofit de interes general. Suma a fost calculată ținându-se cont de absorbția banilor din anii trecuți.

Proiectele pot fi depuse până la data de 27 iunie a.c., la registratura Municipiului Bacău, din str. Nicolae Titulescu nr. 3.

Documentația de referință și alte informații se pot obține accesând pagina municipiului Bacău, secțiunea Finanțări Nerambursabile.

Împreună modernizăm Bacăul!”, a transmis primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

ARTICOLE ASEMANATOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CELE MAI CITITE STIRI