1.1 C
Bacău
sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăSocialUn băcăuan acuzat că şi-a incendiat și apoi ucis câinele, acesta fost...

Un băcăuan acuzat că şi-a incendiat și apoi ucis câinele, acesta fost trimis în judecată

Un bărbat din Botoşani a fost trimis în judecată după ce şi-ar fi incendiat şi apoi ucis câinele, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Neniscu, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au finalizat cercetările într-un dosar penal privind infracţiunea de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept, comisă la data de 14 octombrie 2022 în comuna Corni.

Din cercetări, a reieşit faptul că un bărbat de 50 de ani, din comuna Corni, în timp ce se afla la domiciliul său, şi-ar fi rănit şi apoi incendiat câinele, deranjat de faptul că acesta era prea gălăgios.

„În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, iar la începutul lunii noiembrie dosarul a fost înaintat către unitatea de parchet competentă cu propunere de trimitere în judecată a persoanei bănuită de comiterea faptei”, a afirmat Neniscu.

Sursa: g4media.ro

ARTICOLE ASEMANATOARE

CELE MAI CITITE STIRI