Liderul PNL Florin Cîţu a declarat, miercuri, că nu este nicio ruptură între el şi premierul Nicolae Ciucă şi a precizat că acesta are susţinerea PNL, iar partidul a susţinut toate măsurile Guvernului. El a respins şi ideea unor tensiuni în partid, el arătând că a fost decizia premierui să nu vină, înainte de şedinţa conducerii PNL, la discuţiile pe care le-a avut cu prim-vicepreşedinţii partidului şi secretarul general, la el în birou.

Despre un posibil război în partid, Cîţu a spus că este cea mai bizară interpretare pe care a auzit-o: ”Cum să înceapă un război în partid faptul că noi ne evaluăm oamenii, că vrem să avem cei mai buni oameni? Asta este o interpretare bizară, nu au fost astfel de discuţii”, a comentat el.

Florin Cîţu a precizat că nu sunt tensiuni în partid. ”Noi, conducerea PNL, noi toţi, suntem evaluaţi de membrii PNL. Dacă noi ducem partidul într-o direcţie greşită, noi vom fi evaluaţi greşit. Este datoria noastră să venim, înainte, şi să arătăm dacă este o probemă şi să o corectăm acum”, a spus liderul PNL.